JOM MASUK KITAB!

Comments Off on JOM MASUK KITAB!
May be an image of ‎one or more people and ‎text that says "‎له KOLEJ ISLAM TEKNOLOGI ANTARABANGSA (KITAB) PULAU PINANG (IPT ISLAM MILIK PENUH MAJLIS AGAMA ISLAM NEGERI PULAU PINANG) سمية الغا سِلاميه Jahniah LEPASAN SIJIL KEPADA SEMUA PELAJAR PELAJARAN MALAYSIA (SPM) 2020 DI ATAS KEPUTUSAN YANG CEMERLANG JOM MILIK AGAMA ISLAM PENUH IPT ISLAM MASUK MAJLIS NEGERI PULAU PINANG KITAB! PERMOHONAN ATAS TALIAN www.kitab.edu.my Pinang Rasmi www.kitab.edu.my kitab.edu.my kitabpulaupinang 011-11434688‎"‎‎

Assalamualaikum kepada semua pelajar lepasan SPM, Tahniah diatas pencapaian anda semua.

Untuk makluman Kolej Islam Teknologi Antarabangsa Pulau Pinang (KITAB P. Pinang) akan mengadakan satu sesi khusus bagi pelajar Maahad Al Mashoor Al Islami berkenaan peluang pengajian yang ditawarkan oleh KITAB P. Pinang. KITAB P. Pinang merupakan IPT Islam milik penuh Majlis Agama Islam P Pinang. Biasiswa daripada Zakat Pulau Pinang juga bakal ditawarkan kepada pelajar sekolah yang berkelayakan.

Kini, KITAB P. Pinang menawarkan program baru seperti:

1.Diploma Tahfiz AlQuran
2.Diploma Pengajian Islam
3.Diploma Kaunseling
4.Diploma Pengurusan Halal
5.Diploma Kewangan Islam
6. Diploma Syariah
7.Diploma Muamalat

Berikut adalah butiran sesi perkongsian peluang menyambung Pengajian bersama KITAB P. Pinang :

Hari : Selasa
Tarikh : 22/6/2021
Masa : 10.30 am