PEMANTAUAN PENGOPERASIAN OLEH BAHAGIAN PENDIDIKAN ISLAM DI MMI

Comments Off on PEMANTAUAN PENGOPERASIAN OLEH BAHAGIAN PENDIDIKAN ISLAM DI MMI

Pada pagi 14 Januari 2022, SMA Maahad Al Mashoor Al Islami telah menerima lawatan daripada tetamu kehormat. Tetamu kehormat tersebut adalah Bahagian Pendidikan Islam daripada Kementerian Pendidikan Malaysia dan Pejabat Pendidikan Daerah Barat Daya.

Bahagian Pendidikan Islam daripada Kementerian Pendidikan Malaysia dan Pejabat Pendidikan Daerah Barat Daya tersebut mengadakan pemantauan pengoperasian di sekolah. Antara kawasan yang dilawati ialah bilik-bilik darjah, kantin sekolah, Dewan Makan Aspura dan Aspuri serta Pusat Islam Syed Sheikh Al Hadi.

Selesai mengadakan lawatan di sekitar kawasan sekolah, pada waktu tengahari,
Ustaz Khamal turut menyertai warga Maahad Al Mashoor
Al Islami menunaikan solat Jumaat di Pusat Islam Syed Sheikh Al Hadi.

Warga putera MMI di Pusat Islam tersebut.

Pengetua, Ustaz Azmi memberikan sumbangan kepada tetamu kehormat kita.

Akhirulkaram, pihak Maahad Al Mashoor Al Islami berasa berbesar hati menerima lawatan daripada Bahagian Pendidikan Islam ini. Alhamdulillah, proses pemantauan pengoperasian ini berjalan dengan lancar seperti yang dikehendaki.